A Good Choice

I Gaialife Greens ønsker vi at hjælpe dig til at få en sundere og mere grøn levevis. Vi ønsker at gøre det nemt og lynhurtigt at få inspiration og opskrifter til at bruge vores produkter i konkrete, lækre og sunde retter. Derfor har vi lavet en blog, hvor du hver uge kan blive opdateret med informationer og produkter, tendenser og nyheder, samt finde et stort udvalg af opskrifter, som hele tiden bliver til flere.

Sofia brænder for sundhed, sunde madvaner og sund livsstil, derfor står hun for at skrive om sundhed, give gode råd og opskrifter samt dele af sin viden inde på bloggen. Her kan I også altid følge med i udviklingen af vores eget brand Gaialife Greens, som laver produktlinjer af lækre økologiske fødevarer, der er nemme at bruge i ens travle hverdag, og som lynhurtigt kan opdatere ens sundhed i løbet af dagen.

A Good Choice

I Gaialife Greens har vi et slogan som betyder meget for os. ”A Good Choice” beskriver hvem vi er, og hvad vi står for.

  • Vi brænder for sundhed, sunde madvaner og sund livsstil
  • Vi ønsker at være medvirkende til en renere jord
  • Vi udvælger omhyggeligt de brands vi repræsenterer, ud fra kvalitet, renhed, bæredygtighed og medmenneskelighed.

Samtidig støtter vi producenter, som gør en forskel for den lille landmand ude i verdenen, og sørger for at opretholde standarder som FAIRTRADE, organisationer som CARE®, der støtter og hjælper tusindvis af piger fra fattige kår til at få en uddannelse. Facebook side.

Vi ønsker at bidrage til, at alle får muligheden for at opdatere deres sundhed nemt, hurtigt og med økologiske kvalitetsprodukter. Derfor holder vi konstant øje med nye tendenser, nye produkter og har et tæt samarbejde med vores leverandører.

Sundhed for os er lig med økologiske frugter og grøntsager af høj kvalitet, som nemt finder vej til din indkøbskurv og hurtigt kan laves til nærende måltider for alle i alle aldre.

En renere jord ligger os meget på sinde, da vi gerne vil give vores børn mulighed for at leve et liv uden at tænke over, hvorvidt vandet de drikker er rent eller om der er plastik eller giftstoffer i den mad de spiser. Derfor har vi hele tiden fokus på kun at udvælge produkter, som går ind i miljøkampen om en renere jord.

At støtte de svage i samfundet er en selvfølge for os i Gaialife Greens. Vi mener, at for hver gang vi kan hjælpe et andet menneske, er vi kommet et skridt nærmere i vores mission.

Derfor er vores omdrejningspunkt i Gaialife Greens hele tiden at have fokus på kroppens sundhed, en renere jord og at hjælpe de svage i samfundet til at få glæden tilbage i deres hverdag.