Sun & Seed

Sun & Seed er et RAW og økologisk brand som laver produkter af ekstra høj kvalitet. Sun & Seed er passionerede i at lave rene produkter, som bliver produceret med et minimum af ressourcespild for jorden og de samarbejder og støtter udelukkende små landmænd i europa. Sun & Seed ønsker at bevare deres produkter RAW, når det overhoved er muligt og som en selvfølge ALTID økologisk.

Hvorfor skal man købe produkter som er RAW? ….og det enkle svar på dette er næringsindhold. Hvis man er interesseret i rene produkter, som bidrager med højt indhold af vitaminer, mineraler, proteiner og gode fedtstoffer, så skal man så vidt muligt købe RAW produkter. Ligeså snart nødder, bær, olier, frø etc forarbejdes og opvarmes mister råvarerne sine optimale næringsmæssige egenskaber. Tilbage er et reduceret næringsmæssigt indhold, hvilket jo er ærgerligt, at det er forsvundet.

Vi ønsker alle at få så meget sund næring ud af det vi spiser.

Sun & Seed laver de lækreste økologiske og Raw nødde og frø smørrepålæg, koldpressede olier og vinegar, protein pulvere og soltørrede bær. Alle produkterne er fantastiske at bruge til snacks, smoothies, pålæg, dressinger eller bagværk.