Menu
Kurv

by Myrberg ACU CUPS

by Myrberg ACU CUPS
by Myrberg ACU CUPS
  • Lagerstatus: På lager
450 DKK
Ekskl. moms: 360 DKK

BY MYRBERG ACU CUPS 4 STK.

Acu Cups by Myrberg er en effektiv og let måde at behandle cellulitis, muskelsmerter og reducere fine linjer.


Cupping er en alternativ medicinsk metode, hvor vakuum bruges til at løfte hud og bindevæv. Denne metode er blevet anvendt i kinesisk medicin i over 4000 år. Ved brug af cupping skabes et undertryk, som fremmer blod- og lymfecirkulationen. Dette bidrager til at lindre smerter og spændinger i muskler og bindevæv. Desuden frigives affaldsstoffer og kan derved nemmere skyldes ud. Dette bidrager til reducering af cellulitis og en forbedret hudstruktur, som giver en opstramning af huden og en mere tonet krop.


Ved brug af de fire størrelser cups kan by Myrberg ACU CUPS bidrage til at:

Mindske cellulite

Øge blodcirkulationen

Mindske hævede ben eller andre hævede kropsdele

Lindre smerter i muskler og bindevæv

Reducere rynker og appelsinhud

Give Face Lift effekt

Øge kollagen produktion i overhuden!


Brugsanvisning og anvendelse:

Smør altid først huden ind i olie, creme eller lotion får du bruger ACU CUPS. 


ACU CUPPING på kroppen:

Du trykker på hver enkelt ACU CUP først, for at fjerne luften inden i den. Sæt den derefter ovenpå huden, uden at slippe trykket på ACU CUPPENs hætte. Slip så ACU CUPPEN og den vil med undertrykket suge sig fast på huden. Nu kan du køre den i runde cirkelbevægelser mod lymfekirtlerne. Hvis trykket bliver for kraftigt, let even


Det undertryk (vakuum), som dannes af ACU CUPPEN er med til at øge blodgennemstrømningen og påvirker bindevævet i musklerne og i underhuden. Kør gerne i runde cirkelbevægelser mod lymfekirtlerne og let eventuelt trykken på ACU CUPPEN, hvis undertrykket bliver for kraftigt. 


ACU CUPPING i ansigtet:

Ønsker du at bruge ACU CUPS til ansigtsbehandling skal du huske, at bevægelserne altid skal foregå i opadgående og udadgående bevægelser. Åbn først for lymfen ved at lave udadgående støj lige under kragebenene og derefter på siden af halsen. Fortsæt derefter gerne ved hagen og bevæg ACU CUPS op langs kindbenene, eller start ved munden eller næsen og bevæg ACU CUPS ud til kanten af ansigtet. Slut også altid af med at dræne ned til lymfen fra panden og ud i siden af ansigtet, forbi øret og ned af siden af halsen 3-5 gange.


Drik rigeligt med vand:

Ved behandling med ACU CUPS frigives affaldsstoffer i blodet, og derfor anbefales det at man drikker rigeligt vand for at skylle affaldsstofferne ud efter endt behandling med ACU CUPS.


Bivirkninger ved cupping

Hvis du Du får sugemærker fra kopperne ved en behandling. Afhængigt fra person til person vil mærkerne forsvinde efter en uges tid. Der kan opstå ømhed i kroppen, ligesom enhver form for massage. I og med der bliver løsnet op i affaldsstoffer kan man opleve svimmelhed, træthed og hovedpine – men det skal ses som et tegn på, at kroppen arbejder – husk at drikke masser af vand.


Brug ikke Acu cups hvis: du er gravid, har diabetes eller har fillers i huden.

Acu Cups må ikke anvendes på følgende områder:

Undgå at behandle ovenpå åreknuder, brystkirtler, slimhinder, øjne og kønsorganer.


Opbevaring:

Mørkt og tørt. 

Ingredienser
Ingredienser AcuCups er lavet af 100% Good grade silicone: BPA fri og FDA, ROHS, LFGB, REACH certificeret.